Tuinaanleg

Bij tuinaanleg zal er eerst een goed gesprek plaatsvinden tussen beide partijen. Dit is een vrijblijvend oriënterend gesprek waarbij de wensen en eisen van de klant altijd het uitgangspunt vormen. Als dit gesprek voltooid is, maken wij in samenwerking met Plan 10 Tuindesign of natuurlijk aan de hand van uw (eigen) ontwerp, een voorlopig ontwerp met een bijbehorende offerte. Dit ontwerp bespreken we dan in een tweede gesprek waarbij eventueel nog aanpassingen kunnen worden gedaan.

Vervolgens wordt de definitieve offerte en het bijbehorende ontwerp, indien gewenst in 3D-beeld weergegeven. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze eerder gerealiseerde tuinontwerpen, klik dan op de projecten onderaan in de oranje balk. Bovendien kan naar wens een beplantingsplan worden toegevoegd. Vervolgens worden de materialen en de beplanting voor de tuin samen met ons, bij diverse leveranciers, uitgekozen. Na uw goedkeuring worden er afspraken gemaakt over de uitvoering van de werkzaamheden. De materiaalkeuze kan de duurzaamheid en

de kwaliteit van de tuin bepalen, waardoor u nog veel langer plezier zult hebben van uw tuin. Na oplevering van uw tuin geven wij de bijbehorende garanties om onze kwaliteit te waarborgen.

Uw tuin stap voor stap aanleggen of renoveren

Ook is het bij Mallens Boomverzorging Hoveniersbedrijf mogelijk om uw tuin stap voor stap aan te leggen of renoveren. Mits het weer het toelaat, is het mogelijk de werkzaamheden het gehele jaar door uit te voeren. Bovengenoemde stappen kunnen dan ook (deels) worden doorlopen.

Wanneer u een tuinontwerp door ons laat maken en u besluit om dit ontwerp door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij de ontwerpkosten in mindering op de offerte.

Tuintekeningen

Achtertuin – Tilburg 1

Achtertuin – Tilburg 2

Achtertuin – Goirle 1

Achtertuin – Goirle 2

Gehele tuin – Riel

Achtertuin – Tilburg 3

Achtertuin – Goirle 3

Achtertuin – Tilburg 4

Voortuin – Goirle

Gehele tuin – Goirle

Grote tuin – Goirle

Bestrating

Van oprit tot sierbestrating

Tuinonderhoud

Van een kleine tot
een grote tuin

Boomverzorging

Certified European
Tree Worker